Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeegtaartjes met gele room en perzik
PT40M
Bladerdeegtaartjes met gele room en perzik
Een heerlijk bladerdeegtaartjes met gele room en perzik recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeegtaartjes met gele room en perzik te bereiden
Oven voorverwarmen op 200°C. Bakplaat bekleden met bakpapier. Van deegplakjes alle randen ca. 2 1/2 cm dubbelvouwen, zodat platte vierkante bakjes ontstaan. Bakjes naast elkaar op bakplaat leggen. Perziken afgieten, vocht opvangen. In kom 200 ml perzikvocht met 200 ml water en poeder voor banketbakkersroom met garde tot stevige room kloppen. Gele room in bladerdeegvierkantjes scheppen en iets gladstrijken. In elk vierkantje perzik leggen met bolle kant naar boven. Bladerdeegranden met ei bestrijken. In midden van oven taartjes in ca. 20-25 min. goudbruin en gaar bakken. Warm, lauwwarm of koud serveren. Vlak voor het serveren royaal bestuiven met poedersuiker
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

derbyke zegt:
Inplaats van banketbakkersroom mag ik ook gewone vannille pudding gebruiken en warm of koud op bladerdeeg als hij in de oven moet.groetjes:p
kimberley zegt: