KookJij

Bladerdeeghapje

Een heerlijk bladerdeeghapje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Kinderen - Traktatie
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kennis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeeghapje te bereiden

Steek met de vormpjes in het ontdooide bladerdeeg.
Leg ze op een bakplaat besmeer ze dan met boursin in en strooi er dan wat sesamkorreltjes erover.
200 gr 10 tot 15 min bakken.

Mijn kookverhaal (Vroni Vinders)

Heerlijk bij de borrel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

vroni

vroni zegt:
Bedankt de fout is hersteld.
Vroni.
vroni

vroni zegt:
Sorry het moet Boursin zijn.Ik weet niet hoe ik dat moet veranderen.
Kom hier pas kijken
Groetjes Vroni.
Liske

Liske zegt:
Wat is bouirse? is het een soort smeerkaas soms? Of bedoelde je Boursin?