Recept
« Terug naar recepten
					
						Beenhamsalade met mihoen
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Beenhamsalade met mihoen
Een heerlijk beenhamsalade met mihoen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									boodschappen.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Beenhamsalade met mihoen te bereiden
  Snijd de beenham in smalle reepjes. Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de mihoen af en spoel goed na met koud water. Rooster de sesamzaadjes in een droge hete koekenpan goudbruin. Klop een dressing van sesamolie, zonnebloemolie, De helft van de sesamzaadjes, citroensap, mosterd en een klein beetje zout. Meng de beenham met de mihoen, de dressing en de bieslook. Vorm van de slabladeren een kommetje. Schep de salade erin, strooi de rest van de sesamzaadjes erover en presenteer dit op een ruim bord.  
									
                    
johannes de vries zegt: