KookJij

Avocadomayonaise (Mayonaise d'avocat)

Een heerlijk avocadomayonaise (mayonaise d'avocat) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Avocadomayonaise (Mayonaise d'avocat) te bereiden

De avocado halveren en de pit verwijderen. Het vruchtvlees in een kom doen en met een mixer met gardes glad roeren. Het teentje knoflook pellen, uitpersen en met azijn, peper en zout aan de avocadomousse toevoegen. De olie druppel voor druppel onder voortdurend roeren toevoegen. De mayonaise met peper en zout op smaak brengen.
Smaakt lekker bij groenten en koud vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Renate de Bruijn

Renate de Bruijn zegt:
Lekker recept
Mariët

Mariët zegt:
Doe er een lepel Franse mosterd bij, is nog lekkerder.
Brian

Brian zegt:
Dit gerecht had ik zelf wel willen verzinnen! Lijkt me een lust om te maken en eten.
Miki

Miki zegt:
erg lekker! Ik doe het op een vers gebakken pistoletje met gerookte kip en rucola!