KookJij

Avocado met honing, kaneel en marsala

Een heerlijk avocado met honing, kaneel en marsala recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: libelle-lekker.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Avocado met honing, kaneel en marsala te bereiden

Doe de honing in een pannetje en verwarm lichtjes op een zacht vuurtje. Roer er de marsala en het citroensap door.
Halveer de avocado's. Verwijder de pit. Snij het vruchtvlees kruiselings in.
Bedruppel de avocado's met de warme honing-marsalasaus.
Bestrooi met wat kaneelpoeder en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fabita

fabita zegt:
Lekker lijkt me dit. We eten veel avocado's, vooral als we op Curaçao zijn. Daar hebben ze van die heerlijke grote. Zal je recept zeker proberen. Gr.:D:D
derbyke

derbyke zegt:
Serveer er een bolletje ijs of sorbet bij ...heerlijk ;-)