KookJij

Auberginepuree

Een heerlijk auberginepuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Auberginepuree te bereiden

De aubergines overlangs doorsnijden en met het snijvlak op een met bakpapier bekleed bakblik leggen. In een voorverwarmde oven op 200°C voor 40 minuten laten bakken. De aubergines in een kom doen en samen met knoflook, chilipeper en olijfolie pureren.
Op smaak brengen met zout, peper en de witte wijnazijn. Garneren met peterselie

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst