Recept
« Terug naar recepten
Aspergecocktail
PT20M
Aspergecocktail
Een heerlijk aspergecocktail recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergecocktail te bereiden
Snijd de goed uitgelekte asperges in stukjes. Verdeel de sinaasappelen in partjes en snijd deze enkele keren door. Snijd het kippenvlees in blokjes. Vermeng de yoghurt met de sherry, enkele druppels citroensap en het gembernat. Schep de asperges, de sinaasappelen en het kippenvlees door elkaar en verdeel dit over vier glazen coupes. Giet er de saus over en garneer de cocktail met peterselie.
milly van berkel zegt: