Recept
« Terug naar recepten
					
						Appelfrittata
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Appelfrittata
Een heerlijk appelfrittata recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lidia V
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Appelfrittata te bereiden
 Verwarm de olie in een kleine koekenpan en bak de ui, knoflook en apprika ca, 10 min. op een laag vuur. Bak de appels kort mee. Klop het ei met de room, salie, nootmuskaat, zout en versgemalen zwarte peper en schenk dit over het appel-groentenmengsel. Bestrooi met de kaas. Doe een deksel op de pan en bak de frittata tot het ei aan de bovenkant gestold is. Let op dat de frittata niet aanbrandt. Gebruik eventueel een vlamverdeler. Garneer met verse salie en toef waterkers (of rucola). 
 
									 
                    





 
					