Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas
Een heerlijk aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas te bereiden
 Kook de aardappels gaar .
Snij de sjalotten zeer fijn .
Pureer de aardappels en meng de sjalotten eronder evenzeer de kaas, kruiden , boter en room .
Serveer zeer warm .
									Snij de sjalotten zeer fijn .
Pureer de aardappels en meng de sjalotten eronder evenzeer de kaas, kruiden , boter en room .
Serveer zeer warm .
                    