KookJij

Aardappelpuree met kastanjes en geraspte wortelen

Een heerlijk aardappelpuree met kastanjes en geraspte wortelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met kastanjes en geraspte wortelen te bereiden

Aardappelen gaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren mengen met het eike de kruiden de fijn gehakte kastanjes en geraspte wortelen meng alles goed onder elkaar en meng de olijfolie eronder.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter en maak van de puree bollen van met een ijscreme schep. Zet in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 10 min.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst