Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met groene kruiden
PT30M
Aardappelpuree met groene kruiden
Een heerlijk aardappelpuree met groene kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met groene kruiden te bereiden
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.Kook de aardappelen in een bodem water met wat zout in 15-20 min.gaar.Giet de aardappelen af en voeg de melk toe.Stamp het geheel tot een smeuïge puree.Voeg al roerend de olijfolie toe en warm de puree nog heel even door op een laag vuur.Neem de pan van het vuur en schep de kruiden door de puree.Breng het op smaak met peper en zout.
i.zwart zegt:
maar ipv olie gebruik ik zelfgemaakte kruidenboter.