Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelpasta (gnocchi)
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelpasta (gnocchi)
Een heerlijk aardappelpasta (gnocchi) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									allerhande
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelpasta (gnocchi) te bereiden
  Aardappels schoonboenen en in 20 minuten gaar koken.Aardappels afgieten,pellen en fijn stampen.Aardappelkruim op werkvlak(liefst steen of roestvrijstaal)uitspreiden en bloem erover strooien.Ei,mespunt nootmuskaat en de helft van de kaas door het aardappelkruim mengen,tot een samenhangend deeg ontstaat.Deegmengsel in 8 porties verdelen en tot lange rollen van 2 centimeter dik vormen.Rollen in stukjes snijden.Stukjes deeg(gnocchi)in ruim gezouten water gaar koken(zodra ze gaar zijn ,komen gnocchi bovendrijven).Met een schuimspaan uit de pan nemen.Rest van de kaas erbij serveren.Lekker met gesmolten boter en fijngesneden salie.  
									
                    