KookJij

Aardappelpasta (gnocchi)

Een heerlijk aardappelpasta (gnocchi) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpasta (gnocchi) te bereiden

Aardappels schoonboenen en in 20 minuten gaar koken.Aardappels afgieten,pellen en fijn stampen.Aardappelkruim op werkvlak(liefst steen of roestvrijstaal)uitspreiden en bloem erover strooien.Ei,mespunt nootmuskaat en de helft van de kaas door het aardappelkruim mengen,tot een samenhangend deeg ontstaat.Deegmengsel in 8 porties verdelen en tot lange rollen van 2 centimeter dik vormen.Rollen in stukjes snijden.Stukjes deeg(gnocchi)in ruim gezouten water gaar koken(zodra ze gaar zijn ,komen gnocchi bovendrijven).Met een schuimspaan uit de pan nemen.Rest van de kaas erbij serveren.Lekker met gesmolten boter en fijngesneden salie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst