KookJij

Aardappelpapillot met witloof

Een heerlijk aardappelpapillot met witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpapillot met witloof te bereiden

Schil de aardappelen en snijd in vieren, kook beetgaar in licht gezouten water, giet af.
Terwijl het witloof fijn snijden en even opbakken in een beetje boter samen met de kandijsuiker.
Neem vijf vellen aluminiumfolie verdeel het witloof erop voeg de aardappelen toe en kruid af met peper en zout. Verdeel het vocht van het witloof over de papillotten.
Vouw dicht en zet een vijftal min in een voorverwarmde oven op 180°C.
Serveer zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst