KookJij

Aardappelkrieltjes pittig gekruid

Een heerlijk aardappelkrieltjes pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelkrieltjes pittig gekruid te bereiden

Krieltjes beetgaar koken, afgieten en laat afkoelen.
Marineer deze met de in blokjes gesneden paprika, ajuin en look,
deze door de lookperser voeg de olijfolie toe. Kruid deze met de vernoemde kruiden.
Bak de gemarineerde krieltjes goudbruin aan met een beetje boter.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst