KookJij

Aardappelen van het seizoen

Een heerlijk aardappelen van het seizoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen van het seizoen te bereiden

Kook de aardappelen in licht gezouten water beetgaar en giet af.
Verhit de boter en bak de aardappelen goed aan, gekruid met peper en zout als laatste de bieslook erover strooien.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Cyprusaardappelen worden ook chocolade- aardappelen genoemd .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst