KookJij

Aardappelen super de luxe

Met aardappelen kan je experimenteren tot in het oneindige.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen super de luxe te bereiden

  1. Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken, pureer.
  2. Sjalotje zeer fijn snijden. Witloof zeer fijn snijden. De schijven gerookte zalm en prosciutto ham evenzeer fijn snijden.
  3. Meng deze ingredienten onder de puree kruid naar smaak, voeg de room en olijfolie toe meng goed onder elkaar.
  4. Neem een vuurvaste schotel goed ingeboterd en spuit mooie torentjes.
  5. Zet onder de girll voor een mooi goud kleurtje.
  6. Serveer zeer warm. Deze puree is heerlijk bij een visgerecht.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Fijn! Graag gedaan, hoor.
Lucrece Delem

Lucrece Delem zegt:
Gelukt, dank u wel.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ik denk dat je je aangemeld hebt voor de dagelijkse recepten, maar (nog) geen account hebt aangemaakt. Die kan ik nl. niet vinden met jouw gegevens.
Dit kun je alsnog doen, en dan moet het printen en andere acties op de site wel lukken.
Groetjes,
Anna.
Delem Lucrece

Delem Lucrece zegt:
als ik wil inloggen staat er foutmelding e-mail adres bestaat niet nochtans krijg ik iedere dag nieuwe recepten op dit e-mail adres
Delem Lucrece

Delem Lucrece zegt:
als ik wil inloggen staat er foutmelding e-mail adres bestaat niet nochtans krijg ik iedere dag nieuwe recepten op dit e-mail adres
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Beste Delem,
Ben je wel eerst ingelogd? Dan moet je toch het recept kunnen printen door op het printicoontje (in de balk hierboven) te klikken.
Groetjes,
Anna
KookJij.
Delem Lucrece

Delem Lucrece zegt:
Ik kan geen enkel recept printen.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Tanja, je kan ook canelle draaien dit met twee lepels. Bolletjes maken met een ijstang is ook een optie. En torentjes spuiten hoeft ook niet perfect te zijn, het voornaamste is dat het smaakt ;-) groetjes Hilde
Tanja

Tanja zegt:
Ik dacht net als Anne aan de kerst! Ik laat mijn dochters dan een Amerikaans menu maken met veel vis . Ze trekken alle drie ( en een vriendin) lootjes met een onderdeel van het menu, zo staat moeders niet lang in de keuken! :-) Dit recept lijkt me heerlijk erbij . Maar één probleem, ik kan niet netjes torentjes spuiten :-( Heb je daar nog tips voor ?
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Rien en kids ;-)
rien zuiddam

rien zuiddam zegt:
Dank je Hilde goed bezig !!

Groetjes Rien en kids
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Wie weet ben nog aan het experimenteren
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Leuk idee voor de komende feestdagen als bijgerecht!