KookJij

Aardappelen : opgebakken aardappelen met bieslook

Een heerlijk aardappelen : opgebakken aardappelen met bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen : opgebakken aardappelen met bieslook te bereiden

Aardappelen gaar koken met een beetje zout. Afgieten en een braadpan met boter goed warm laten worden. Aardappelen goed bruin aanbakken en bijkruiden met peper als laatste de bieslook toevoegen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Marloes , zeker lekker met ajuin ...kijk maar eens op mijn recepten pagina aardappelen op verschillende wijze klaargemaakt keuze genoeg. Groetjes van ons 3 :);):p
marloes

marloes zegt:
het is ook erg lekker om er een uitje aan toe te voegen
ann

ann zegt:
hele mooie foto hoor!!
groetjes.:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo , hier ben ik nog eens...de andere foto hoort bij het gerecht aardappelen : warme aardappelsla.Groetjes van ons 3 :);):p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo feyenoordmama , sorry maar had de verkeerde foto geplaast. In elk geval dank u.Groetjes van ons 3
:);):p
feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
ik zie op de foto nog een erwtje en een uitje...
:o