KookJij

Aardappelen : Krieltjes opgebakken met verse dille en witte wijn

Een heerlijk aardappelen : krieltjes opgebakken met verse dille en witte wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen : Krieltjes opgebakken met verse dille en witte wijn te bereiden

Bak de krieltjes bruin en krokant aan in een beetje boter kruiden met de peper en verse dille voeg een scheut witte wijn toe .Serveer zeer warm met vis of vlees naar keuze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Marianne , met deze aardappelen kun je alles serveren laat je fantasie maar de vrije loop.Groetjes van ons 3 :);):p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Albertje , doet me plezier dat je het lekker vond.Groetjes van ons 3 :);):p
marianne

marianne zegt:
tip: deze aardappeltjes zijn ook heel lekker bij gebakken varkensribbetjes en kip. Dit samen met sla, tomaat, komkommer en fijngesnipperde uitjes.:p
albertje dieters orsel

albertje dieters orsel zegt:
het was een heerlijk
recept voor herhaling vatbaar :p