KookJij

Aardappel- en waterkerssoep met leng

Een heerlijk aardappel- en waterkerssoep met leng recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel- en waterkerssoep met leng te bereiden

De waterkers en de stukjes aardappel even stoven in boter, bevochtigen met de bouillon en zacht garen, mixen en op smaak brengen.
De vis pocheren in de soep.
Serveren met een beetje zure room.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst