KookJij

Maffe meiden

Datum: 27 mei 2010 Categorie: Recepten, Column Reacties: 2

Beste KookJij liefhebbers,

Aan ons de eer om jullie wekelijks proberen te vermaken met schrijfsels.

Wij zijn twee hartsvriendinnen die al jaren lief en leed delen. Wij willen jullie daar graag deelgenoot van maken.
Even voorstellen dan maar, ik ben Anna, moeder van twee heerlijke kinderen en werkzaam voor Kookjij. Jullie zullen me beter gaan leren kennen als de verhalen op KookJij voorbij gaan komen. Nicoline is dus mijn vriendin, steun en toeverlaat. Ook moeder van twee gekke, maffe meiden.
Vaak is ze ook een inspiratie voor KookJij met leuke ideeën.

Wij hopen dat jullie plezier zullen beleven aan onze belevenissen.
Lekkere trek.Hoi Nic,

Heerlijk weer al die voorjaarsrecepten die de revue passeren!
Er zijn zalige asperge-recepten toegevoegd, je zou bijna elke dag je groenteboer bezoeken om een pondje van dit goddelijks te scoren.
Ik kan bijna niet wachten op de watertandende salades die straks weer gaan komen!

Je merkt aan alles dat de mensen weer zin in de zomer hebben. Toen we gisteren zaten te genieten op het terras in het zonnetje zagen de voorbijgangers er al weer een stuk vrolijker uit dan een paar dagen geleden, nietwaar? Ik zal niet zeggen dat ik een dip raak als het weer wat minder is maar is het niet zalig als de zonnestralen je huid strelen?
Of heerlijk in de tuin met een wijntje en een overheerlijke salade niçoise in het vooruitzicht?
Laat de zomer maar komen!
Voorlopig ga ik eerst maar even genieten van een paar heerlijke dagen op Tenerife, genieten van zon, zee en heerlijke luiheid.
Stiekum denk ik dat ik mijn dagelijkse bezigheden op KookJij ga missen, maar ik vertrouw er op dat de honneurs goed waargenomen zullen worden.

Denk je nog aan jouw (volgens je kinderen “de beste saus ter wereld”) overheerlijke pasta-saus recept met balletjes? Dat ga ik dan zeker voor man-lief bereiden na de vakantie, hij moet mijn kookkunsten vast vreselijk gaan missen, al is hij zeker niet onverdienstelijk in de keuken.

Lieve vriendin, ik spreek je snel weer!

Liefs,
Anna.

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Anna , even mails nagekeken en natuurlijk ook Kookjij onder de loep genomen . Zoals je hebt vernomen zeer druk op het werk ...maar de recepten volgen wel als ik wat meer tijd heb . Jouw column zit weer goed in elkaar , profiteer maar van je vakantie . Hoor nog wel van je .Groetjes van ons 3 :);):p
Anna

Anna zegt:
Dank je!;);)

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten