KookJij

Een goed begin....

Datum: 2 januari 2013 Categorie: Tips, Eten en Drinken, Column Reacties: 10

Kijk, als een vriendin om hulp vraagt, ben ik best bereid een handje toe te steken. Maar als een vriendin belt en vraagt of ik even een stukje wil schrijven in haar plaats omdat zij haar heup gebroken heeft, dan begin ik te lachen: "sinds wanneer schrijf je met je voeten?" is mijn eerste gedachte..... Maar ach, als dan blijkt dat Anna ook nog een longontsteking heeft opgelopen en suf van de medicijnen in bed ligt, dan begrijp ik de vraag best. Uiteindelijk lig ik ook maar gewoon een beetje uit te buiken op deze eerste dag van het nieuwe jaar.

Na alle festiviteiten en drukte is dit een heerlijke dag om even terug- en vooruit te kijken. Terugkijkend zie ik een veelbewogen jaar, met afscheid en verdriet, maar ook met veel leuke uitjes en plezier. Vooruitkijkend verwacht ik veel belangrijke veranderingen en bijzondere belevenissen in het komend jaar.

Jij begint het jaar wel erg raar en ik hoop van harte dat al deze pech niet een positieve kijk op 2013 in de weg staat.
Duidelijk is dat alles er op wijst dat 2013 een heel bijzonder jaar gaat worden en ik stel voor dat je als de brandweer opknapt, zodat je net zo positief als ik aan je nieuwe jaar kunt beginnen. Een goed begin is uiteindelijk het halve werk!

Ik wens alle gebruikers van Kookjij namens het hele team een mooie start en een gezond en smakelijk 2013 toe!

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

derbyke

derbyke zegt:
Nicoline, voor jou evenzeer een gezond en smakelijk 2013 en dat al je wensen mogen uitkomen. Anna das een ander paar mouwen, hopelijk is ze vlug weer de oude, maar haar kennende een straffe madam. Anna veel beterschap meid komt allemaal goed. Dikke knuffels voor jullie beiden xxx
gea

gea zegt:
Nicoline, een heel goed, spetterend en kookrijk 2013.
Onze Anna volgt echt alles;dus kijk uit wat je zegt;)
gea

gea zegt:
En nou blijf ik nog steeds zeer nieuwsgierig wie nou Nicoline is: heb je een nickname op KookJij of wil je gewoon "onbekend" blijven???
Anna

Anna zegt:
Bedankt dat je het stokje even hebt overgenomen:p Ik ben niet zo snel "out", maar kraam nu toch regelmatig wartaal uit, met al die dope:? Ja,ja, ik hoor jullie al denken......:p
Anna

Anna zegt:
Nicoline is Nicoline;) Maar die vraag kan ze natuurlijk uitstekend zelf beantwoorden:p Als je de wat oudere columns leest, krijg je een een aardige indruk wat een chaotisch stel wij zijn:D
derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan Anna, je hebt een team achter je staan en het zwavelstokje behoort tot de koningin van Kookjij :);):p
geabruining

geabruining zegt:
:):):):)
geabruining

geabruining zegt:
En gij geleuft dat ik dit geleuf???
Nicoline

Nicoline zegt:
Nou, Nicoline is dus gewoon Nicoline..... Ken d'r niet meer van maken......Nicoline kijkt niet altijd uit wat ze zegt, waarbij ik mij verbeeld dat Anna daar wel aardig aan gewend is na een vriendschap van ruim 40 jaar. Vraag me af wie ik anders zou moeten zijn.....:D:D
geabruining

geabruining zegt:
:D:D:D OK, dag Nicoline!

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten