Hallo,
Ik ben in Antwerpen geboren en woon met dochter sinds einde 1984 in Duitsland.Ik ben hobby kok en probeer graag wat nieuws, mijn keuken is internationaal,door mijn grootmoeder,ze was kok van beroep, heb ik zeer vroeg het koken als een ontspanning en niet als een plicht gezien.
Mijn toegevoegde recepten
-
Eenvoudige Lemon Curd
-
Mosselen op Azijn
-
Aardappelgratin met rundgehakt en prei
-
Lasagne met vis
-
Puree van erwten met koriander
De door mij gegeven reacties
-
Danke Hilde, heb het even gepostet.
Blog: Mosselen -
Hallo Erwin, De pittige witloofsoep is meer als een ster waard, heb de muis te vroeg los gelaten. Sorry
Recept: Pittige witloofsoep -
Hallo, Tip: neem de Franse Estragon deze heeft een heel intensiefe smaak. Voor het maken van estragonazijn "het neusje van de zalm". Kip in dragonsaus mmmmmmmmmm lekkerrrr. :)Groetjes
Recept: Saus : Dragonsaus heel simpel en vlug klaar
Persoonlijk profiel
« Terug naar gebruikersMartine De Clercq
Recepten:
76