KookJij

Persoonlijk profiel

« Terug naar gebruikers

Erwin Elens


Recepten: 2178

Reageer op deze gebruiker

Uw bericht mag nog tekens bevatten

Reacties op deze gebruiker

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Hallo Els, zoals ik het vermelde komt de foto bij het recept te staan. Zie onderstand recept, hier heb ik net een gasdrukregelaar als foto toegevoegd als test. Gr, Erwin.
https://www.kookjij.nl/recepten/smeuige-forel-en-zalmmousse-afgewerkt-met-dille
Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Dank je voor de uitleg maar ik wil de foto zoals het altijd was "BIJ "het recept. Nu staat er inderdaad NAAST het recept een foto. Is dit de nieuwe methode van foto's plaatsen. Groet Els
Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Hallo Dirk,
Je mag deze recepten zeker gebruiken mits vermelding van de bron. Deze kan je in principe ook bij elk gerecht terugvinden. Ik wens je alvast veel succes met dit zeer mooi initiatief. Groeten, Erwin.

Dirk Delbaere

Dirk Delbaere zegt:
Beste Erwin,
Ik maak een eenvoudige website voor mensen met een mentale beperking die niet of nauwelijks kunnen lezen. De teksten die er op komen kunnen zin per zin aangeklikt worden en zo beluisterd worden. Zo ben ik een eenvoudig kookboek aan het samenstellen zodat die personen een recept zelfstandig kunnen klaar maken. Ik wil echter volledig in orde zijn met copyright en zo. En dit zowel bij de recepten als bij de foto's.
Er zijn een aantal van jou recepten die ik wel zou willen toevoegen aan het kookboek. Eventueel, als je dat wil, met vermelding van jou naam op het recept zelf.
Krijg ik de toestemming om je recepten te gebruiken, eventueel wat moeilijke woorden te vereenvoudigen, en ook de foto te gebruiken? (Zijn recept en foto jou eigen werk?). Alle begrip als je dit een probleem vindt.
De website met kookboek is nog niet online maar hier vind je een andere website die ik gemaakt heb volgens hetzelfde principe:
http://rockvoorspecialspeak.be/
Groeten Dirk Delbaere