KookJij

Zoete kokos-rumballetjes

Een heerlijk zoete kokos-rumballetjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: ? personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete kokos-rumballetjes te bereiden

De koekjes in de keukenmachine fijnmalen.Doe de fijngemalen koekjes in een diepe kom doe hierbij de roomboter, cacao, kokos, suiker en de rum kneed de massa met je hand goed door elkaar, zodat het een egale mooie massa word, proef of er genoeg rum in zit. Maak er balletjes van ter grootte van een Ferrero Rocher bonbon. Rol de kokosballetjes door de overgebleven kokos zodat het rondom het kokosballetje zit.Leg de kokosballetjes op een platte schaal en doe er aluminiumfolie overheen. Zet de schaal nu in de koelkast. De balletjes kunnen gegeten worden als ze stevig zijn (hard en koud).Ze kunnen een aantal dagen in de koelkast gelaten worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

astrid

astrid zegt:
Eindelijk heb overal gezocht naar dit recept maak het elk jaar maar was het totaal vergeten Bedankt
A Breukers

A Breukers zegt:
Maar of ze ook zo lang blijven liggen in de koelkast.....;);)