Recept
« Terug naar recepten
					
						Zoete Cake
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zoete Cake
Een heerlijk zoete cake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Gratienne Van Der Haegn
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Kinderen - Gebak
- > Taarten, gebak & ijs - Cake
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zoete Cake te bereiden
 Verwarm de oven op 180 graden
Roer de suiker en de vanillesuiker onder de boter, roer er dan een voor een de eieren onder.
Zeef de bloem over het beslag en meng alles goed onder elkaar.
Schil de appels in schijfjes en meng die er bij ook de marsepein in stukjes snijden en er bijvoegen goed mengen
Dit alles in een bakvorm gieten en bakken op 180 graden 45 minuten
									Roer de suiker en de vanillesuiker onder de boter, roer er dan een voor een de eieren onder.
Zeef de bloem over het beslag en meng alles goed onder elkaar.
Schil de appels in schijfjes en meng die er bij ook de marsepein in stukjes snijden en er bijvoegen goed mengen
Dit alles in een bakvorm gieten en bakken op 180 graden 45 minuten
 
                    





 
					