Recept
« Terug naar recepten
					
						Zoet Roerei
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zoet Roerei
Een heerlijk zoet roerei recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Smokey Bear
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Duitsland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zoet Roerei te bereiden
zet de koekepan op en laat de roomboter bruinen.
ondertussen de eieren flink loskloppen met de suiker.
Als de boter heet is voeg de eieren in de pan en begin na een paar tellen voorzichtig het ei los om te scheppen zodat het gelijkmatig bruint. Voeg dan ook de peper en het snufje zout pas toe.
Zorg ervoor dat de suiker net niet carameliseerd!
									ondertussen de eieren flink loskloppen met de suiker.
Als de boter heet is voeg de eieren in de pan en begin na een paar tellen voorzichtig het ei los om te scheppen zodat het gelijkmatig bruint. Voeg dan ook de peper en het snufje zout pas toe.
Zorg ervoor dat de suiker net niet carameliseerd!
 
                    





 
					 
									
smokey zegt: