Recept
« Terug naar recepten
					
						Zoet amandelbrood
						PT240M
					
          
           
          
					
			Zoet amandelbrood
Een heerlijk zoet amandelbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
					
					
				Bereiding
Hoe Zoet amandelbrood te bereiden
Bereiden ca. 10 minuten
Wachtijd ca. 3 uur en 30 minuten
Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen.
Sinaasappel uitpersen. In maatbeker citroensap en sinaasappelsap aanvullen met water tot 300 ml. Citroenrasp erdoor roeren.
In diep bord armandelspijs met vork heel fijn maken.
Bakblik vullen met achtereenvolgens aangelengd sap, broodmix, amandelen, amandespijs en boter.
Broodmachine inschakelen op programma voor het zoet brood.
Bevat per sneetje 235 kilocalorieën
									Wachtijd ca. 3 uur en 30 minuten
Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen.
Sinaasappel uitpersen. In maatbeker citroensap en sinaasappelsap aanvullen met water tot 300 ml. Citroenrasp erdoor roeren.
In diep bord armandelspijs met vork heel fijn maken.
Bakblik vullen met achtereenvolgens aangelengd sap, broodmix, amandelen, amandespijs en boter.
Broodmachine inschakelen op programma voor het zoet brood.
Bevat per sneetje 235 kilocalorieën
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									JULIE zegt:
 
                    
 
					
dorothy zegt: