KookJij

Zalmpuntjes

Een heerlijk zalmpuntjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 20 stuks personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: marleen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmpuntjes te bereiden

Zet de oven aan op 180 graden,
snijd de zalm in stukken,
vermeng de zalm met de kappertjes en kruidenkaas
laat de plakjes bladerdeeg licht dooien en snijd ze diagonaal door.
Schep op ieder plakje bladerdeeg een lepel van het mengsel.
Vouw de bladerdeeg dubbel, zodat puntjes ontstaan.
Druk de zijkanten dicht met een vork.
Leg de puntjes op de bakplaat en bak ze ongeveer 10 min tot ze mooi goudbruin zijn.

Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)

Lekker als hapje bij een feest, of als voorgerecht of amuse.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst