KookJij

Recept voor Zalm gegrild met broccoli en mosterdsaus

vis, broccoli en mosterd, een goede overeenkomst
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Snij de geschilde aardappelen in blokjes, doe deze in kokend water en kook onder deksel ongeveer 10 minuten, giet af en laat afkoelen.
  2. Snij de broccoli in kleine roosjes, doe deze in kokend water en kook deze onder deksel ongeveer 10 minuten, giet af.
  3. Verhit de olijfolie en fruit hierin de fijngesnipperde ui en knoflook, kruid met zout, voeg bloem toe, laat even meebakken.
  4. Giet wijn en melk erbij, breng al roerende aan de kook, breng op smaak met peper, zout en mosterd.
  5.  Verhit 1 el. olijfolie, bak hierin de aardappelblokjes goudbruin.
  6. Maak de grillpan goed heet, kruid de zalm met viskruiden en bak deze 2 a 3 minuten langs elke zijde, naar smaak.
  7.  Dien de aardappelen, broccoli en zalm op, overgoten met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst