KookJij

Zalm- abrikozensoep

Een heerlijk zalm- abrikozensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm- abrikozensoep te bereiden

Runderbouillion koken,
dan ongeveer 100gram gedroogde abrikozen in reepjes snijden en 15 minuten in de bouillon meekoken.
Ondertussen rolletjes van de zalmplakken maken en in de soepkommen zetten of leggen.
Hierop dan de kokend hete bouillion schenken dan direct afmaken met de voorgesneden ringetjes van sjalot/prei en het toefje gehakte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

smokey

smokey zegt:
hihi jah een menu moet toch uit de eigen recepten samengesteld worden :)
derbyke

derbyke zegt:
Deze heb ik al ontmoet ...:);):p
smokey

smokey zegt:
Alvast smakelijk eten gewenst Hilde :)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Smokey , inderdaad heel apart , ga het zeker proberen . Groetjes van ons 3 :);):p