KookJij

Zachte wafels

Een heerlijk zachte wafels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zachte wafels te bereiden

Eerst de eieren los kloppen daarna de suiker erbij dan goede boter daarna zelfrijzend bakmeel en als laatste de slagroom erdoor roeren met de houten lepel.
Dan het wafelijzer op temperatuur laten komen en dan het beslag erop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Hahaha!!!:D:D:D:D
Anna

Anna zegt:
Wat's kebeurt?? :p:p:p
natascha

natascha zegt:
1 pak is normaal een pond.
dawh

dawh zegt:
1 pak zelfrijzendmeel bedoel je een kilo meel?