KookJij

Wildkruiden St. Hubertus

St. Hubertus is de patroonheilige van de jacht. Niet gek dus dat er een melange van wildkruiden naar hem vernoemd is. Ik kwam deze mix toevallig tegen op Internet en heb er zelf een heerlijke wildgoulash mee bedacht. Deze hoeveelheid is voldoende voor ongeveer 1 kilo vlees
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Tsjechie
Keuken: Europese
Bron: Ajvar. In eigen keuken gemaakt en aangepast.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wildkruiden St. Hubertus te bereiden

  1.  Plet de jeneverbessen, korianderzaadjes en kruidnagel in een vijzel en meng er de gemalen peper, zout en suiker doorheen.
  2. Schil en rasp de gember, snij de peper fijn en de salie fijn en ris de blaadjes van de tijm. Maak alles met de vijzel goed fijn.
  3. Als je de ingrediënten in gedroogde variant gebruikt kun je de mix eventueel langer bewaren (hele wildseizoen) Als je verse producten gebruikt, maak je gewoon elke keer wat je nodig hebt. 

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Een lekkere wildgoulash die je met dit kruidenmengsel kunt maken is (kopiëren en plakken)
https://www.kookjij.nl/recepten/wildgoulash-met-st-hubertus-wildkruiden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst