KookJij

Warm Weer Pastasalade met Tonijn en Sardientjes.

Deze pastasalade smaakt lauwwarm erg lekker, maar ook gekoeld uit de koelkast. Het is maar net , waar je voorkeur naar uitgaat. De basis is fusilli met daarbij een combi van tonijn en sardientjes. Echt heerlijk. Ik heb een blikje groentemacedoine gebruikt, maar dat hoeft natuurlijk niet., want in deze salade kun je menig groenterestje dat je nog voorhanden hebt gebruiken :) Hou je niet zo van vis? Kies dan voor de toevoeging van ham reepjes of blokjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Warm Weer Pastasalade met Tonijn en Sardientjes. te bereiden

  1. Kook de fusilli volgens de bereidingswijze die op de verpakking staat. Giet af en laat uitlekken.
  2. Ondertussen kun je alle groente snijden en de vis laten uitlekken.
  3. Roer ook een dressing van de Chilisaus, olie en azijn en breng deze op smaak met peper en zout.
  4. Dan is het alleen nog slechts een kwestie van alles in de kom door elkaar roeren en proeven, of nog iets van de smaakmakers aan toegevoegd moet worden.
  5. Zoals gezegd lauwwarm eten of maak de salade in de ochtend en zet koud tot gebruik. 

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Zet wat zilveruitjes en of augurkjes op tafel voor een fris zuurtjevoor erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst