KookJij

Walnootgemberrotsjes

Een heerlijk walnootgemberrotsjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Walnootgemberrotsjes te bereiden

Verwarm de beide soorten chocolade langzaam au bain marie tot ze gesmolten zijn.Hak de gember en walnoten heel grof.Meng een beetje witte of bruine chocolade door het mengsel.Maak hier balletjes van en laat deze op een koele plek goed hard worden.Haal met behulp van een vorkje deze balletjes door de witte en bruine chocolade.Tik met het vorkje de overtollige chocolade van de balletjes af.Laat(op bakpapier)door en door afkoelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst