KookJij

Viscombi schol en zalm

Een heerlijk viscombi schol en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Viscombi schol en zalm te bereiden

Bloem vermengd met peper en zout in een diep bord strooien.
Snijd de schol in de lengte doormidden zodat je lange filets krijgt. De zalm in repen snijden
Haal de vis door de bloem zodat deze overal bedekt is.
Wokolie verhitten in de hapjespan en bak de vis in een paar minuutjes gaar en bruin (ca 2 minuten per kant). De vis uit de pan halen en op een bord leggen.
Opnieuw een klein beetje wokolie in de hapjespan verhitten en hierin kort de schuingesneden lenteuitjes met de spaanse peper aanbakken.
Voeg de fijngehakte knoflook toe en meng het geheel goed door elkaar. Na een minuut de vis weer terug in de pan op de lenteuitjes leggen. Nog een paar minuten goed doorwarmen.
Voordat je het serveert nog een beetje ketoembar over de vis strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst