KookJij

Visbouillon

Een heerlijk visbouillon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visbouillon te bereiden

Verhit de boter en voeg de stukken vis toe.
Laat die 3 min. bakken en voeg daarna de groenten, wijn water en kruiden toe.
Breng alles langzaam aan de kook en schep het schuim geregeld eraf.
Laat de bouillon 20 min trekken en giet hem daarna door een met een natte doek bedekte zeef.
Als je dit tot de helft laat inkoken krijg je visfond.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst