Recept
« Terug naar recepten
Visbouillon
PT45M
Visbouillon
Een heerlijk visbouillon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visbouillon te bereiden
Verhit de boter en voeg de stukken vis toe.
Laat die 3 min. bakken en voeg daarna de groenten, wijn water en kruiden toe.
Breng alles langzaam aan de kook en schep het schuim geregeld eraf.
Laat de bouillon 20 min trekken en giet hem daarna door een met een natte doek bedekte zeef.
Als je dit tot de helft laat inkoken krijg je visfond.
Laat die 3 min. bakken en voeg daarna de groenten, wijn water en kruiden toe.
Breng alles langzaam aan de kook en schep het schuim geregeld eraf.
Laat de bouillon 20 min trekken en giet hem daarna door een met een natte doek bedekte zeef.
Als je dit tot de helft laat inkoken krijg je visfond.