Recept
« Terug naar recepten
Vierkante gastronomische taart
PT50M
Vierkante gastronomische taart
Een heerlijk vierkante gastronomische taart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vierkante gastronomische taart te bereiden
bereid de gelei met 1/2 liter water volgens de aanwijzing op de verpakking.Snijd de korstjes van het brood en snijd alle sneetjes brood gelijk van vorm.Bereid 18 sandwiches,elk bestaande uit 2 sneetjes brood besmeerd met mayonaise,gevuld met carpaccio,sla,geschaafde truffel en een snufje zout en peper.Besmeer de overgebleven sneetjes aan een kant met mayonaise en garneer met ham.Maak 9 torens elk bestaande uit 2 sandwiches en een enkel belegd sneetje brood.Snijd elke toren doormidden en schuif de delen op een groot bord tegen elkaar aan zodat het een grote vierkante taart wordt.garneer met plakjes truffel en halve pistachenootjes en bestrijk de bovenkant van de taart meerdere malen met gelei.tussendoor telkens even in de koelkast zetten om de gelei te laten opstijven voordat u er een nieuwe laag opsmeert.