KookJij

Verstopte gehaktballetjes

Een heerlijk verstopte gehaktballetjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie: 620 kCal energie
30 Gram eiwit
31 Gram vet
61 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: ah.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verstopte gehaktballetjes te bereiden

1. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
2. Ovenschaal invetten. Gehaktballetjes en spinazie over schaal verdelen. Tomatensaus erover schenken.
3. Schotel in midden van oven in ca. 25 minuten bruin laten worden. Na ca. 15 minuten bestrooien met kaas.
4. Schotel serveren met gekookte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Rakingsima

Rakingsima zegt:
De combinatie van (room-)spinazie met tomatensaus is subliem! Ik maakte deze schotel in een wat hogere magnetronschaal - hierdoor moest hij wel wat langer in de oven; ca. 3 kwartier, waarvan het laatste halfuur met kaas.
De keuze van gehaktballetjes is belangrijk - ik had borrelballetjes die toch al niet zo lekker waren... Geen verrassing dat ze nog steeds niet super waren in deze schotel. :)
lotte1

lotte1 zegt:
Ik maak dit recept ook regelmatig. Ik laat de spinazie enkele uren uitlekken omdat er anders teveel vocht bij het gerecht komt. Mijn kinderen lusten geen rijst, wij eten het met aardappelpuree of gebakken aardappels
Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Ik heb dit recept onlangs eens uitgeprobeerd maar met vers gehakt ipv kant-en-klare balletjes en tomatenpuree ipv tomato frito. En dat smaakt echt lekker! Goed gevonden, goed idee!!!