KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Venkelsoep met wortelen

Lekker winters !
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Sinpper de ui, snij de geschilde aardappelen en wortelen in stukken, de venkel in reepjes.
  2. Houd het groen apart voor versiering.
  3. Verhit wat olie en fruit hierin de ui glazig.
  4. Voeg wortelen, venkel en aardappelen toe en fruit deze even mee.
  5. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.
  6. Laat onder deksel 25 minuten sudderen.
  7. Mix de soep fijn en roer 200 ml. room erdoor.
  8. Breng op smaak met peper en zout.
  9. Verdeel de soep over de borden, garneer met wat venkelgroen en een lepel room.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst