Recept
« Terug naar recepten
					
						Venkelsoep met wortelen
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Venkelsoep met wortelen
Lekker winters !
            
            
					
									Recept van:
									Jeannine Van Immerseel
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Libelle
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Venkelsoep met wortelen te bereiden
- Sinpper de ui, snij de geschilde aardappelen en wortelen in stukken, de venkel in reepjes.
- Houd het groen apart voor versiering.
- Verhit wat olie en fruit hierin de ui glazig.
- Voeg wortelen, venkel en aardappelen toe en fruit deze even mee.
- Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.
- Laat onder deksel 25 minuten sudderen.
- Mix de soep fijn en roer 200 ml. room erdoor.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de soep over de borden, garneer met wat venkelgroen en een lepel room.
 
                    





 
					