KookJij

Venkel lasagne

Nieuwsbrief aanmelden

Venkel lasagne

Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 4 personen
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snijd de venkel in reepjes, maar niet te dun. Schud ze om in een kom met olie, zout en peper. Bak ze daarna in een grilpan om en om, zonder eerst olie in de pan te doen. De pan moet goed heet zijn. Maak de bechamelsaus volgens de aanwijzingen of beter nog, maak hem lekker zelf. Snijd de kaas in hele dunne plakjes. Ga vervolgens de lasagne opbouwen.

Ovenschaal invetten met olie, laagje pasta, laagje venkel, laagje kaas, laagje saus. Enzovoort, enzovoort. Zet de schaal dan op 180C hete lucht in de oven en laat hem lekker 3 kwartier pruttelen. Bij een gewone oven is 200C beter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst