Recept
« Terug naar recepten
					
						tortilla
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			tortilla
Een heerlijk tortilla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									janny van driel
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									lang geleden gekregen van een collega 
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe tortilla te bereiden
 in de koekenpan de uien fruiten in boter dan de prei en knoflook erbij,
de blokjes gekookte aardappelen erbij (ik bak die meestal even apart in een andere koekepan)
eieren loskloppen met peper zout de sambal en paprikapoeder,dit mengsel over de aardappels schenken.
het vuur laag zetten met deksel op de pan dan ong. 10 min. laten stollen,De tortilla op het deksel laten glijden,voorzichtig hoor,dan terug in de pan en de andere kant ook laten bruinen . Klaar
 
									de blokjes gekookte aardappelen erbij (ik bak die meestal even apart in een andere koekepan)
eieren loskloppen met peper zout de sambal en paprikapoeder,dit mengsel over de aardappels schenken.
het vuur laag zetten met deksel op de pan dan ong. 10 min. laten stollen,De tortilla op het deksel laten glijden,voorzichtig hoor,dan terug in de pan en de andere kant ook laten bruinen . Klaar
 
                    



 
					 
									
horst zegt: