KookJij

Topping voor asperges, bloemkool, broccoli

Een heerlijk topping voor asperges, bloemkool, broccoli recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Tante Pau 1942
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Topping voor asperges, bloemkool, broccoli te bereiden

1).Doe de roomboter in een anti aanbakpan op matig vuur en laat de boter geheel uitbruisen en pers daarin de knoflook uit.
2).Fruit het broodkruim aan in de boter tot die er mooi knapperig en goudbruin uitziet.
3).Haal van het vuur af en roer er razendsnel de eieren, peterselie en de lombok door.
4).Wanneer de groente is opgeschept op het bord, de topping er over strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst