KookJij

Tomatentapenade van Nonna

Bij restaurant Nonna's (@CenterParcs) krijg je een heerlijke tomatentapenade bij het ciabatta. Het originele recept is natuurlijk niet te achterhalen, daarom heb ik wat geëxperimenteerd en ben ik hier op uit gekomen. Het is misschien niet voor 100% hetzelfde maar in ieder geval "close to perfection".
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Hapjes - Koud
  3. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatentapenade van Nonna te bereiden

  1. Doe de tomaatjes met olie en al in een schaal.
  2. Voeg de fijngesneden basilicum, knoflook uit de knijper, oregano, peper, zout en de azijn toe.
  3. Maak alles fijn met een blender of staafmixer.
  4. Voeg de geroosterde pijnboompitten toe.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Heerlijk op ciabatta of op een toastje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst