Recept
« Terug naar recepten
					
						Tomatentapenade van Nonna
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tomatentapenade van Nonna
Bij restaurant Nonna's (@CenterParcs) krijg je een heerlijke
tomatentapenade bij het ciabatta. Het originele recept is natuurlijk niet te
achterhalen, daarom heb ik wat geëxperimenteerd en ben ik hier op uit
gekomen. Het is misschien niet voor 100% hetzelfde maar in ieder geval "close to perfection". 
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Mediterrane
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tomatentapenade van Nonna te bereiden
- Doe de tomaatjes met olie en al in een schaal.
- Voeg de fijngesneden basilicum, knoflook uit de knijper, oregano, peper, zout en de azijn toe.
- Maak alles fijn met een blender of staafmixer.
- Voeg de geroosterde pijnboompitten toe.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Heerlijk op ciabatta of op een toastje.
									 
                    





 
					
