Recept
« Terug naar recepten
					
						Tajine: Lapin élevé en parc en automme
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tajine: Lapin élevé en parc en automme
Een heerlijk tajine: lapin élevé en parc en automme recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Tajine
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tajine: Lapin élevé en parc en automme te bereiden
 Konijnenstukken in een pastiek zak met kruiden en bloem.
Dit alles goed mengen, overtollig bloem afschudden en de stukken konijn bruin aanbakken in boter en olijfolie.
Sjalotjes in vier snijden.
Bloemkoolroosjes in iets kleinere roosjes verdelen.
Look zeer fijn snijden.
Wortelen in blokjes snijden.
Warm de tajine goed op met een beetje olijfolie, al de ingredienten erin en een beetje bijkruiden.
Voeg het bier toe en laat op het kleinste stand van het vuur garen.
Heb een deel van de ingredienten in een pan moeten klaar maken, spijtig was de tajine te klein voor de stukken konijn met ingredienten.
Dit gerecht is natuurlijk voor twee dagen voorzien.
Serveer het gerecht zeer warm.
 
										Dit alles goed mengen, overtollig bloem afschudden en de stukken konijn bruin aanbakken in boter en olijfolie.
Sjalotjes in vier snijden.
Bloemkoolroosjes in iets kleinere roosjes verdelen.
Look zeer fijn snijden.
Wortelen in blokjes snijden.
Warm de tajine goed op met een beetje olijfolie, al de ingredienten erin en een beetje bijkruiden.
Voeg het bier toe en laat op het kleinste stand van het vuur garen.
Heb een deel van de ingredienten in een pan moeten klaar maken, spijtig was de tajine te klein voor de stukken konijn met ingredienten.
Dit gerecht is natuurlijk voor twee dagen voorzien.
Serveer het gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    



 
					
