Recept
« Terug naar recepten
					
						Tagliatelle met roquefort en rozemarijn
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tagliatelle met roquefort en rozemarijn
Een heerlijk tagliatelle met roquefort en rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tagliatelle met roquefort en rozemarijn te bereiden
1. Vermeng de boter met de roquefort.
2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, maar bewaar 25 cl van het kookwater.
3. Schep de roquefortboter voorzichtig door de pasta. Giet er dan beetje bij beetje het warme kookvocht bij en voeg er de citroenschil aan toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
4. Verdeel over de borden. Werk af met rozemarijn.
									2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, maar bewaar 25 cl van het kookwater.
3. Schep de roquefortboter voorzichtig door de pasta. Giet er dan beetje bij beetje het warme kookvocht bij en voeg er de citroenschil aan toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
4. Verdeel over de borden. Werk af met rozemarijn.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									bertal zegt:
Uit welk kookboek haal je deze pasta recepten
Heb erg veel interesse
in deze lektuur;);)
m.v.g. Bert Allers
 
                    





 
					
Lizemie2 zegt: