KookJij

Tagliatelle met roquefort en rozemarijn

Een heerlijk tagliatelle met roquefort en rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met roquefort en rozemarijn te bereiden

1. Vermeng de boter met de roquefort.
2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, maar bewaar 25 cl van het kookwater.
3. Schep de roquefortboter voorzichtig door de pasta. Giet er dan beetje bij beetje het warme kookvocht bij en voeg er de citroenschil aan toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
4. Verdeel over de borden. Werk af met rozemarijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lizemie2

Lizemie2 zegt:
De meeste recepten haal ik uit de Libelle
bertal

bertal zegt:
Lize:
Uit welk kookboek haal je deze pasta recepten
Heb erg veel interesse
in deze lektuur;);)
m.v.g. Bert Allers