Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met roquefort en rozemarijn
PT25M
Tagliatelle met roquefort en rozemarijn
Een heerlijk tagliatelle met roquefort en rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met roquefort en rozemarijn te bereiden
1. Vermeng de boter met de roquefort.
2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, maar bewaar 25 cl van het kookwater.
3. Schep de roquefortboter voorzichtig door de pasta. Giet er dan beetje bij beetje het warme kookvocht bij en voeg er de citroenschil aan toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
4. Verdeel over de borden. Werk af met rozemarijn.
2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, maar bewaar 25 cl van het kookwater.
3. Schep de roquefortboter voorzichtig door de pasta. Giet er dan beetje bij beetje het warme kookvocht bij en voeg er de citroenschil aan toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
4. Verdeel over de borden. Werk af met rozemarijn.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Uit welk kookboek haal je deze pasta recepten
Heb erg veel interesse
in deze lektuur;);)
m.v.g. Bert Allers
Lizemie2 zegt: