KookJij

Supereasy Pesce Alla Parmigiana

Een heerlijk simpel en slank gerecht dat al na 5 minuten de oven in kan. Ik serveerde er een salade bij . Boontjes of peultjes zullen het ook goed doen bij dit gerecht denk ik zo.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Uit de krant . recept naar eigensmaak aangepast. Janneke Philippi,
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Supereasy Pesce Alla Parmigiana te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Doe de tomaten in een pan en pureer deze met de staafmixer tot een gladde saus.
  3. Voeg er de knoflook en de olijfolie aan toe en kook de saus circa 5 minuten op een zacht vuurtje.
  4. Ik heb geproefd en er 6 druppels zoetstof aan toegevoegd.
  5. Schenk deze saus in een ovenschaal en leg er de stukken kabeljauw in.
  6. Bestrooi de vis met versgemalen peper en zout en de kappertjes.
  7. Bedek dan de vis met plakken mozzarella en strooi er de Parmezaanse ( Grana Padano) kaas over.
  8. Stoof de visschotel in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin. Bestrooi de vis met de grof gehakte peterselie. Kook op het einde van de bereidingstijd van de vis de tagliolini volgens de bereidingswijze zoals aangegeven op de verpakking.
  9. Verdeel de tagliolini over 2 voorverwarmde borden en serveer met de vis in de ovenschaaltjes ernaast . 

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Dit recept van Janneke Philippi heb ik herschreven voor 2 personen. In
plaats van de 600 gram schelvis heb ik voor 300 gr kabeljauwhaasjes voor 2
personen gekozen. Super snel, lekker en slank gerecht.

Ik gebruik voor ons tweetjes graag de kleine eenpersoons ovenschaaltjes.
Neem als je het gerecht voor 4 personen maakt een grote ovenschaal .
Verdeel als de vis gaar is de vis over 4 liefst voorverwarmde borden. Meng
dan de pasta door de tomatensaus en verdeel deze ook over vier borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst