KookJij

sugar snaps met sesamzout

Een heerlijk sugar snaps met sesamzout recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Donna Hay
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe sugar snaps met sesamzout te bereiden

Stoom de sugar snaps 1 tot 2 minuten boven kokend water of tot ze zacht, maar helder groen zijn. Hussel ze met de sesamolie, het citroensap, sesamzaad en zout en serveer ze warm, als hapje bij een drankje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bertal

Bertal zegt:
erik,
Bedankt voor de leuke reactie.
Succes met het koken. :);)
m.v.g. Bert Allers
erik

erik zegt:
Lekker.