KookJij

Stoofpotje van hinde met bosbessen

Een heerlijk stoofpotje van hinde met bosbessen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofpotje van hinde met bosbessen te bereiden

Bak de spekblokjes en het hindevlees mooi bruin aan in wat boter. Kruid af met peper en zout en voeg er de fijngesneden sjalotjes, selder, wortelen, laurier en tijm bij. Laat 3 min. sudderen.

Voeg er dan de mosterd, bloem, bosbessenconfituur, wildfond en rode wijn bij. Laat het geheel op een zacht vuurtje sudderen.

Geef het stoofpotje zeker wat tijd om te garen. De laatste 15 min. voeg je er de bosbessen aan toe.

Vet de papadumvelletjes met wat olie in en laat in de microgolf 2 min. bakken.


Serveer de ragout van hinde met papadum en versgemalen rode peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst