Recept
« Terug naar recepten
					
						Stokbrood met ui cervelaat en kaas
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Stokbrood met ui cervelaat en kaas
Een recept van mijn moeder, dit recept doet het erg goed als tussendoortje of als hapje bij een verjaardag.
            
            
					
									Recept van:
									Harry Löhr
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hapjes - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Mijn moeder
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Stokbrood met ui cervelaat en kaas te bereiden
 Snijdt het (afbak) stokbrood door het midden.
Smeer bijde kanten in met Smeerkaas, vervolgens de sambal gelijkmatig verdelen over de bijde halve stokbroden.
Snijdt de ui in ringen en verdeel dit over de stokbroden.
Strooi hier de pizzakruiden over (wees er niet te zuinig mee).
Snij vervolgens de cervelaat in reepjes en verdeel dit over de stokbroden.
Leg vervolgens hier de plakjes kaas overheen.
Doe het ca. 5 tot 8 minuten in de oven op 180 graden celcius.
									Smeer bijde kanten in met Smeerkaas, vervolgens de sambal gelijkmatig verdelen over de bijde halve stokbroden.
Snijdt de ui in ringen en verdeel dit over de stokbroden.
Strooi hier de pizzakruiden over (wees er niet te zuinig mee).
Snij vervolgens de cervelaat in reepjes en verdeel dit over de stokbroden.
Leg vervolgens hier de plakjes kaas overheen.
Doe het ca. 5 tot 8 minuten in de oven op 180 graden celcius.
 
                    





 
					
Alie zegt: