KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Speculaasijs

Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen fabrikaat
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Laat het ijs iets smelten.
verkruimel de speculaasjes in de bekken, doe hier de koekkruiden bij
en schep hier het ijs bij en vermeng het goed.
schep het terug in de bak waar het ijs uitkomt en zet het terug in de vriezer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

SlaapKopJe

zegt:
Moeten er kruiden bij? ;@
taylor

zegt:
erg lekker!!!
goed recept:D;)
peter

zegt:
dat moet je zelf bepalen hoe meer kruiden je er in doet hoe sterker de smaak
dit moet je echt naar je eigen smaak doen:)
Judith

zegt:
Hoeveel speculaaskruiden moet ik gebruiken?
Jacqie

zegt:
er staat iets smelten en niet laten ontdooien
Lieve

zegt:
ik heb altijd gehoord at je ijs niet mag laten zacht worden voro salmonella vergiftiging, en toch lees is ik dit vaak ?
Marie

zegt:
Zelf ben ik gek op ijs en speculaas,dus dit recept zal ik zeker gaan proberen.
Alvast bedankt voor het recept!